’t Sprokkelhuisje

€74,- (1 persoon)
€86,- (2 personen)
Inclusief uitgebreid ontbijt

In ons zeer sfeervolle Sprokkelhuisje heeft u een eigen ingang waar u totale privacy geniet met vele voorzieningen. Heerlijk overnachten en elke morgen een streek-ontbijt. U kunt de hele dag gebruik maken van de reusachtig mooie (natuur)tuin. Zowel geschikt voor rust- en natuurliefhebbers als ook voor zakelijke klanten of festivalgangers. U beschikt over een privé badkamer.

U kunt lekker in de zon zitten of in uw ‘eigen’ lounge onder een afdak relaxen terwijl u de vele bloemen en (fruit-, kersen-, noten-) bomen kan bewonderen in de tuin.

Extra mogelijkheden

Huur kinderbed
Huur fiets
Privé natuurtuin

Grote boxspring

Privé badkamer

Wifi

Koffie & thee

Maximaal aantal gasten

Extra informatie

De kamer, douche en toilet zijn brandschoon, handdoeken liggen klaar en de koffie en thee zijn gratis. Ontbijt kunt u op diverse plekken nuttigen, maar bij mooi weer aan een van de picknicktafel onder onze fruitbomen blijft de mooiste plek.

Overnachten in ’t Sprokkelhuisje kost € 74,00 voor één persoon en voor twee personen € 86,00 per nacht. Dit is inclusief een uitgebreid streek-ontbijt, toeristenbelasting en volledig gebruik van een eigen badkamer.

Voor een eventueel derde persoon betaalt u per nacht bij: Kinderen t/m 6 jaar gratis 7 tot 11 jaar € 20,00 12 jaar en ouder € 30,00

Kinderbedje is hier te huur voor € 6,00.

Fietsen zijn bij ons te huur voor € 5,00 per dag per fiets.